Select country

Tommi Takanen neljännen kerran skeetin Suomen mestari

perjantai 2. syyskuuta 2022

Takanen voitti neljännen Suomen mestaruutensa viikonloppuna 13.–14.8. Skeetin SM-kilpailuissa Lopella. Miesten peruskilpailu oli kovatasoinen, sillä seitsemän ampujaa rikkoi 120 pisteen rajan.

Tommi kommentoi kisapäiväänsä, sanoin: ”Kilpailuni oli vaikea. Se oli koko ajan sellaista työstämistä eikä ollut yhtään helppoa suoritusta, Takanen sanoi ottaessaan onnitteluja vastaan kilpakumppaneiltaan.

Alla linkki Tommin tekemään videoon, kuinka vuosi on sujunut ja jatkuu SM-kisojen jälkeen.

AxFlow Oy on toiminut vuosia Tommin taustatukena ja urakehitys on ollut hienoa. Tommi kertoi meille, miten harjoituskausi on sujunut ja miten AxFlown tuki on auttanut häntä urallaan:

”Harjoituskauteni sujui erinomaisesti. Harjoittelemme maajoukkueena talvikaudet pääosin ulkomailla ja tänäkin vuonna olen ollut kaikkiaan viidellä eri Italian harjoitusleirillä. Huippu-urheilu lajissamme vaatii olosuhteiden optimointia ja sen takia talvella on lähdettävä harjoittelemaan valoisampiin ja lämpimämpiin olosuhteisiin. AxFlown tuki on auttanut minua erityisesti siinä, että olen voinut harjoitella riittävästi laadukkaassa toimintaympäristössä jo useiden vuosien ajan.”

Ampumaurheiluliitto on valinnut Tommin EM-kilpailuihin Kyprokselle 8.–11.9. sekä MM-kilpailuihin Kroatiaan 27.9.–10.10.

EM- ja MM-kisoihin lähden molempiin tavoittelemaan voittoa. Ensin on onnistuttava peruskilpailussa ja päästävä semifinaaliin. Sitten on latu auki.

Tämän vuoden peruskilpailun tasoni on noussut sellaiselle tasolle, että hyvä suoritus riittää myös arvokisoissa mitalikamppailuun.

Finaaleissa puolestaan tasoni on ollut tänä vuonna erittäin korkealla. Eli hyvää omaa suoritusta tekemään!

Toivomme onnea ja menestystä Tommille tärkeisiin kisoihin !