MM-kisoista 12.sija Tommi Takaselle huipputuloksella

tiistai 11. lokakuuta 2022

vas Timi Vallioniemi, Eetu Kallioinen, Tommi Takanen, Marjut Heinonen, valmentaja Pietro Genga

Tommi ylsi MM-kisoissa Kroatian Osijekissa yhteen parhaimpaan kansainväliseen suoritukseen, itseasiassa arvokisojen parhaimpaan tähän asti.

Hän ampui peruskilpailussa tuloksen 121/125 (25+23+24+24+25) joka oli kilpailun jaettu 9. sija. Tulosten countback laskennassa sijoitukseksi muodostui lopulta 12.

Hän jäi vain yhdellä osumalla, kahdeksan parhaan ampujan finaalista. Se oli harmittavan lähellä, mutta hän oli kuitenkin erittäin tyytyväinen hyvään kisaan. Nämä olivat kauden pääkisat ja siellä onnistuminen miellyttää Tommia. Pitkäjänteinen kova työ ja kilpaurheiluun tehdyt valinnat tuottavat tulosta.

Kilpailu on kahdeksan parhaan osalta vielä kesken, mitaliotteluiden tulokset päivittyvät erikseen issf sivuille. Tässä kuitenkin linkki peruskilpailun tuloksiin: https://www.issf-sports.org/competitions/results/detail.ashx?cshipid=3073&resultkey=3b3b303b534b4d3b313b513b493b313b303b30

Kisat jatkuvat vielä tänään 11.10. miesten joukkuekisassa.